• T: +32 51 77 91 77

  • E: info@vercaprocestechniek.be

Onze sectoren

Onze knowhow van de procestechnologie maakt ons tot geschikte adviseurs voor het stockeren, verpompen, doseren, homogeniseren, pasteuriseren en steriliseren van de door u gebruikte vloeistoffen.
De ervaring die wij in diverse takken van de voedingsindustrie opdeden, kan u helpen bij de keuze van passende technologie voor de behandeling van de door u gebruikte producten.

werkingssectoren

Melkerijen. Wij ontwerpen, bouwen en installeren alle procestechnieken voor de behandeling van melk, met veel aandacht voor de hygiënische eisen.
Kaasmakerijen. Ook wie processen in kaasmakerijen wil optimaliseren en automatiseren, kan bij Verca Procestechniek aankloppen.
Brouwerijen. Bier brouwen van hoge kwaliteit start met een doordacht productieproces waar u controle heeft over alle parameters.
Drank- en voedingsindustrie. Dranken, siropen, suikerverwerking, groenten, fruit, … uw procesontwerp en installatie is in goede handen conform de nodige voeding hygiëne normering.
Farmaceutische industrie . De grondige knowhow van procestechnologie maakt van Verca de geschikte partner voor de realisatie van productieprocessen in de farmaceutische sector.
Chemische industrie. Uw chemische procestechnieken optimaliseren door onze experts zorgt voor interessante ecologische en economische besparingen.


Interesse in ons aanbod?


• Melk- en brouwerijinstallaties
• Koel-en warmtetechniek

• Industriële montages voor voeding en chemie
• Industriële piping
© Copyright E. Vercaigne -
© Photo K.Vercaigne